Winnaars weggeef actie mini reading

 

De actie is net gestart en de eerste winnaar zal nog getrokken gaan worden 😉

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

ACTIE: Mini reading gratis weggeven  Geef je op bij interesse via jolijn@betgen.nl 😉

Graag wil ik nog meer zaadjes planten (denkbeeldig) en daar wil ik graag hulp bij gebruiken. Mijn idee: ik ga namen verzamelen (voornaam, achternaam + woonplaats) van de mensen die wel aan iemand een mini reading zouden willen weggeven. Ik zie het als volgt voor me: bij interesse om een reading weg te willen geven mag je mij een e-mail sturen met daarin: interesse mini reading weggeven, (+voornaam, +achternaam + woonplaats). Ik maak dan een lootje aan met je naam erop. Wanneer ik voel dat het een moment is dat ik wat wil weggeven (trigger vanuit mijn intuïtie) dan trek ik een lootje. Ben jij dat? Dan stuur ik je een e-mail dat je een mini reading mag weggeven. Op dat moment mag jij voelen/bedenken aan wie je de mini reading wil weggeven en mag je mijn e-mail adres aan diegene doorgeven. Vervolgens mag de gelukkige mij een e-mail sturen met daarin je naam vermeld en dan weet ik ook meteen dat diegene mij toestemming geeft om voor hem/haar te mogen schrijven 🙂 Ik vind het nu al leuk! :-p Ik hang er geen frequentie of tijd aan om het vrij te laten wanner het mag ontstaan. Het geeft ook weer openingen voor de kosmos om iemand te kunnen bereiken op een bepaald moment 🙂 Nice! Ik ben benieuwd!

Ik wil de winnaars ook bekend gaan maken op https://www.facebook.com/readinginjemail/