Uitleg wijze van aanvraag reading en betaling


 

Stap 1. Stuur een email met je naam naar info@readinginjemail.nl met daarin je verzoek voor een bepaalde reading.

Tip: vergeet niet mijn algemene voorwaarden door te nemen. De algemene voorwaarden gaan van kracht als ik een reading voor je ga schrijven.


Stap 2. Je ontvangt een email terug met daarin een indicatie binnen hoeveel dagen je de reading kan verwachten. Doorgaans is dit binnen 14 dagen. Daarnaast stuur ik je een factuurnummer mee die je nodig hebt bij stap 3.


Stap 3. Je mag het verschuldigde bedrag overmaken op rekeningnummer: NL38 RABO 0306 2998 60 t.n.v. J.Betgen onder vermelding van het opgestuurde factuurnummer.


Stap 4. Wanneer ik je betaling heb ontvangen dan stuur ik je een email ter bevestiging van ontvangst. Vanaf het moment van overschrijving loopt de indicatie tijd waarbinnen ik de reading verwacht te schrijven (vanuit stap 2).


Stap 5. Als de reading geschreven is stuur ik je de reading naar je email en ik vraag een bevestiging ter ontvangst van de reading.


Stap 6. Graag ontvang ik een reactie van jou in mijn gastenboek. Uiteraard is dit vrijwillig en niet verplicht, maar voor mij wel erg fijn om te ontvangen 🙂