Persoonlijk geschreven reading

LOGO RIJM

Een geschreven Reading, geschreven als inspiratie voor zelfontwikkeling

1 á 2 A4tjes volgeschreven in PDF, lettertype Cambria (body) 12.

Ken je dat, dat je een Reading hebt gekregen waarbij je je bij thuiskomst afvraagt wat er ook alweer gezegd is? Of vind je het gewoon fijner om te lezen in plaats van te luisteren? Mijn ervaring is dat het nalezen van een reading erg fijn kan zijn.

 

7 voordelen voor het ontvangen van een geschreven reading


 

Het schrijven van een boodschap

In de reading kan het ergens over gaan wat je al weet maar waar je nog meer aandacht aan zou mogen schenken of het kan iets zijn wat zich onbewust bij je afspeelt. Mijn boodschappen gaan veelal over je eigen wijze van denken, je overtuigingen, je verlangens en over de liefde naar jezelf. JIJ staat in mijn reading centraal. Mijn boodschappen zijn er op gericht om bewustwordingsprocessen op gang te brengen en om jezelf aan het denken te zetten. Het kan zijn dat je positiever tegen bepaalde dingen aan kan gaan kijken na het lezen van mijn reading. Het kan ook zo zijn dat je wat extra motivatie ervaart om met jezelf aan de slag te gaan.

De reading kan je helpen om je een duwtje te geven in een richting die fijn voor je voelt, waarbij het altijd aan jou is om die richting ook daadwerkelijk op te gaan. Jij mag zelf voelen of het goed voelt om een bepaalde stap(je) te gaan zetten. Je bent je eigen regisseur van je eigen leven.

Wat ik schrijf, zie ik als het inzoomen van iets in je leven wat er op dit moment voor mijn gevoel onder je aandacht gebracht mag worden. Ik schrijf op wat ik hoor en voel waarbij het goed mogelijk is dat het bij jou iets los kan maken. Los in de zin van dat het iets kan openen waar je zin van kan krijgen om er verder mee aan de slag te gaan. Dit kan zelfs al gelijk vanaf dat moment gaan gebeuren. Jij bepaalt hoeveel je uit de reading kan halen. Jij bepaalt welke processen je in gang wil zetten die geïnspireerd kunnen zijn door wat ik op papier voor jou geschreven heb.

 

10 redenen om je te laten inspireren door reading in je mail


 

Actief iets met je reading doen

Wil je nog meer uit je reading halen dan alleen maar lezen, dan kan dat. Na het lezen van een reading kan er van alles ontstaan, maar met een reading alleen lezen kom je minder ver vooruit dan dat je er actief iets mee wil gaan doen. Wat kun je doen om nog meer uit jouw reading te halen?

 

5 voorwaarden om nog veel meer uit je reading te halen


 

Ik hoef je niet te kennen om de reading te kunnen schrijven

Het enige wat ik nodig heb is je voornaam en je toestemming om een reading voor je te mogen schrijven.

Kosten van de persoonlijk geschreven reading

35 euro


CONTACT