Over Jolijn Betgen

In september 2015 heb ik Reading in je mail gelanceerd 🙂

Al van kinds af aan voel ik dingen bij anderen wat maar voor weinig anderen zichtbaar is en bespreekbaar. Als kind ben ik mijn mond gaan sluiten omdat datgene wat ik zei vaak niet goed werd begrepen of aangenomen. Maar de behoefte bleef om te gaan vertellen/schrijven wat ik wist en ik heb altijd gevoeld dat ik iets zichtbaar kan maken wat waardevol kan zijn voor een ander. Ik stelde mij wel eens voor hoe ik mijn verhaal op een veilige manier kon doen. Ik wist soms diep van binnen dat ik wat voor de ander zou kunnen betekenen maar ik wist niet of de ander hierop zat te wachten. Ik durfde niet zo goed meer.

Nu jaren later heb ik mijn (veilige) vorm gevonden. Op aanvraag schrijf ik readings voor degene die dat wil.

Ik schrijf een soort mini levenslessen afgestemd op jou als persoon. Ik luister en ik voel wat ik aan jou mag schrijven. Ik inspireer je graag in je leven op dit moment. Ik schrijf dingen op die te maken hebben met een stukje van jezelf en/of van een kind waar je bewust even bij stil mag staan. Na het lezen van een reading kunnen bewustwordingsprocessen ontstaan. De reading kan je inzichten geven die tot interessante processen kunnen leiden.


 

Ik kan je helpen als je open staat voor spiritualiteit.

Ik kan je helpen als je bereid bent om aan jezelf te werken.

Je hoeft zelf niets met spiritualiteit te hebben om een boodschap te kunnen ontvangen.

De meesten op mijn pad hebben zelf ook gaven als heldervoelend-, helderziend-, helderhorend- & helderwetend-heid.

 

Elke reading is uniek en is geschreven om JOU te inspireren.

De geschreven boodschap heeft zijn waarde bij JOU…

en zal niet bij elk ander aansluiten.

 

Motiverende activator/ Persoonlijke wegwijzer

Er ontstaat vaak een krachtigere eigen wil bij de mensen voor wie ik schrijf. Ik ervaar regelmatig dat de lezer na het lezen van de reading zin krijgt om met zichzelf aan de slag te gaan. Ik voel mezelf vaak een motiverende activator voor persoonlijke groei. En dan vooral op het gebied van het gedrag, het denken (o.a. je overtuigingen/belemmeringen) en de intuïtie. Je zou mij ook kunnen zien als een persoonlijke wegwijzer. Een wegwijzer in de zin van: Ik mag iets tonen/laten zien vanuit het NU waar jij naar toe mag gaan in gedachte.  Door de reading te lezen gaat je aandacht naar dat stukje van jezelf waar je iets bewuster van mag worden. Een stukje waar je je eigen leringen uit kunt halen.

Ik kan je helpen je te enthousiasmeren…

om iets nieuws uit te gaan proberen in je leven.

Ik kan belichten wat je kan gaan uitproberen…

om groei op dat vlak mogelijk te maken. 

 Mijn motto

“Doe wat goed voelt!”

Jij mag aan je eigen roer staan!

Je mag je eigen keuzes maken die goed voelen voor jou om jouw leven in te richten zoals jij het graag wilt.Mijn missie

Mijn missie is om volwassenen te helpen die graag aan zichzelf willen werken. En daarnaast wil ik er graag voor kinderen zijn door volwassenen nog bewuster te maken. Ik gebruik mijn talent om te schrijven, inzichten te geven, en als inspiratiebron te fungeren. Ik breng graag mensen op een hoger niveau. Naast het schrijven van readings ben ik Remedial Teacher rekenen (leerspecialist). Anderen dingen willen leren zit in mijn bloed 🙂

Graag deel ik wat ik voel en hoor en weet over jou. Mijn intentie is om jou inzicht(en) in een stukje van je eigen gedrag en je eigen wijze van denken mee te geven. Ik stimuleer je graag om stappen te zetten die voort komen uit het eigen innerlijk verlangenWanneer je alleen zal ontvangen en niet bereid bent om vanuit je eigen wil aan jezelf te werken, dan voelt het als een aanzet die niet tot zijn recht komt. Actie van jou is vereist om nog meer uit een reading van ‘reading in je mail’ te kunnen halen. Ik stimuleer je graag om je op een positieve wijze te ontwikkelen en om van het leven te genieten. Ik leer je graag OOK te genieten wanneer je je in uitdagende omstandigheden bevindt die als zwaar te bestempelen kunnen zijn.

 

Ik wil graag anderen helpen dichter bij zichzelf te komen…

en nog meer leren het geluk vanuit zichzelf te creëren.

We worstelen allemaal wel eens met stukken van onszelf.

De kunst is: ‘Hoe ga je hier mee om en wat kun je hier van leren?’

 


Nadenkertje…

Creëer je je uitdagingen en kom je in beweging of…

houd je jezelf slachtoffer van je omstandigheden en blijf je hangen waar je bent?

 

Je hebt altijd een keuze! 🙂