Op proef de SUPER MINI READING en de MINI READING

 

Op proef in oktober en november 2015

In de maand oktober en november 2015 wil ik op proef ook kortere readings aan gaan bieden, namelijk de ‘Super mini reading’ en de ‘Mini reading’. Zo kun je ook kiezen voor een goedkopere reading om uit te proberen. Ik kan dan minder uitgebreid ergens over schrijven, maar ik kan wel de kern van de boodschap aan jou overbrengen in het verhaal. 


 

‘Super Mini Reading’

Een kwart tot een half A4tje volgeschreven voor 12,50 euro.

in PDF, lettertype Cambria (body) 12.

‘Mini Reading’

Een half tot een heel A4tje volgeschreven voor 25,00 euro.

in PDF, lettertype Cambria (body) 12.


Lees hier de uitleg van wijze van aanvraag van een readingDe drempel lager maken voor twijfelaars

Deze readings heb ik in het leven geroepen om bijvoorbeeld ook twijfelaars te bereiken voor wie 42,50 euro net iets te veel voelt als uitprobeersel. Het blijft toch spannend als je van te voren niet weet wat voor verhaal je over jezelf zal ontvangen en in te schatten of de reading je uitgave waard zal zijn. Ik kan wel zeggen dat het de moeite waard zal zijn, maar beter is het om voor jezelf te voelen of deze stap goed voelt en hoeveel geld je er aan uit wilt geven. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven 😉


 

Verschil tussen een gewone reading en de MINI READINGS

Wat is het verschil tussen een gewone reading en een kortere reading naast de lengte van de reading?
Hoe langer de reading is hoe meer adviezen en/of handvatten ik kan geven. Tevens kan de gewone reading met meer woorden krachtiger zijn waardoor je bewustwording sterker zal zijn en er meer geïnspireerd kan worden. In een gewone reading komt het voor dat er bijvoorbeeld 3 of 4 verschillende dingen aan bod komen. Bij de kortere reading kan ik een beperkt aantal dingen aan de orde stellen.

Hoeveel wil jij geïnspireerd worden over jezelf ?

Ben jij er klaar voor om een reading te gaan ontvangen?

Mijn zus zegt wel eens tegen mij: ‘Twijfel leidt tot niets’. En daar heeft ze wel gelijk in 🙂 Durven springen is eng, maar kan je zoveel moois bieden!

 

Liefs Jolijn