Nieuwsbrieven

Lieve Lezer,       26-10-2016

Als je goed luistert, voel/weet je voor jezelf wat een volgend stap voor je kan zijn… elke keer weer :-). Er wordt steeds weer een (klein) stukje zichtbaar als je er aan toe bent om een volgende stap te zetten.

Zo lag ik (Jolijn) eergister in mijn bed en in rust kwam de ene naar de andere ingeving. Ik krijg al een tijd lang ingefluisterd dat ik mag gaan filmen maar ik stelde het steeds uit en wist ook niet goed hoe te beginnen… tot eergister.

Mijn ingeving:

‘Ga naast het readings schrijven ook eens reading filmpjes maken.’

Een voordeel van een reading filmpje ten opzichte van een face to face reading is dat je het als ontvanger opnieuw kan bekijken en beluisteren.

En een voordeel van een reading filmpje ten opzichte van een geschreven reading is dat je mijn intonaties kan horen en dat ik meer mogelijkheden heb om iets over te brengen dan alleen het gebruik van woorden.

Van 2002 t/m 2016 heb ik in het onderwijs gewerkt (vooral op basisscholen, maar ook in het VO, op het MBO en HBO). Ik ben leerkracht/docent en leerspecialist (Remedial Teacher) van origine. Iets overbrengen 1 op 1 is wat ik het liefste doe!

Ik wil mijn lesgeef skills gaan combineren met het geven van readings in de vorm van een filmpje. Schrijven vind ik ook nog steeds super leuk alleen voel ik nu dat ik de behoefte heb om uit mijn comfortzone te komen. Ik wil mezelf graag uitdagen en ik wil anderen iets laten zien. Al vind ik het best spannend, gewoon omdat het in deze vorm met het filmen erbij nieuw voor mij is. Het blijft mij erg triggeren om te gaan filmen, ongeveer net zoals ik twee jaar geleden werd getriggerd om readings te gaan schrijven 🙂

Wat wil ik precies aan gaan bieden?

– Een reading filmpje n.a.v. één vraag die je hebt die gaat over jou en een situatie waar je meer duidelijkheid voor jezelf over wil.

– Een reading filmpje van ongeveer 10 tot 15 minuten lang.

– Ik bied het reading filmpje aan in de maanden november en december 2016 waarbij ik streef om het filmpje binnen 16 dagen te maken 😉

– Voor een filmpje vraag ik 10 euro voor de boodschap die je ontvangt.

– Het reading filmpje komt op VIMEO waarbij ik je filmpje kan afschermen met een uniek wachtwoord waarbij alleen jij toegang krijgt tot je eigen filmpje 😉

Ik heb nog geen voorbeeldfilmpje. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie en ik voel wat ik over mag brengen n.a.v. de vraag die gesteld is. Ik bedenk op dat moment op wat voor wijze ik dat filmend ga doen 🙂 En wow, wat vind ik het spannend, maar het voelt zo goed om te gaan doen! Ondertussen dwarrelt er spontaan een veertje om mij en mijn computer heen, haha 🙂 Leuk!

Over de vraag…

Ik werk vooral vanuit het nu, dus bij het hebben van een vraag is het wenselijk om het over een situatie te laten gaan die NU in je leven speelt. Een situatie kan ook een weergave zijn van jouw denken en beleving van iets waar je min of meer hinder van ondervindt.

Maak van je vraag een open vraag. Daarmee bedoel ik dat deze vraag niet alleen met ja of nee te beantwoorden is

Vragen over kinderen zijn hartstikke welkom!! Ik heb mijn hele leven al iets met kinderen en ik heb voor heel wat kinderen al wat mogen betekenen. Graag help ik anderen met vragen over een kind 🙂 Ik denk graag mee en geef graag advies waar ik kan.

Verder nog even dit…

Ik voorspel geen toekomst en met alles wat ik meegeef is het goed om voor jezelf te voelen en er uit te halen wat voor jouzelf goed voelt. Ik heb de waarheid niet in handen alleen de eigen waarheid net als jij 😉

Bij elke vraag die ik krijg voel ik of ik iets voor je kan, mag en wil betekenen. Voelt een vraag bij mij niet goed om er iets mee te doen dan geef ik hem weer aan je terug. 

Ik kan en wil je alleen in actie komen als het voor mij goed voelt om te doen.

Twijfel je aan je vraag? Stel hem gerust. Wie weet kan ik je helpen om je vraag wat bij te schaven zodat de vraag nog beter weergeeft wat je je afvraagt.

Ik ben benieuwd welke vragen er gesteld gaan worden! 🙂

Laat maar komen!!

Liefs Jolijn Betgen

jolijn@betgen.nl

www.readinginjemail.nl

…………………………………………………………………..

Lieve Lezer, 16-09-2016

Op 22 september 2016 bestaat READING IN JE MAIL 1 jaar.

Van 19 september t/m 26 september ga ik trakteren met kortingen en weggeef mini readings om het te vieren ☺
Ik ben erg blij om dit met jou te delen! Ik geniet van het schrijven van readings en ik wil iedereen bedanken voor wie ik heb mogen schrijven ☺
Bedankt voor het vertrouwen en voor jullie mooie warme reacties in antwoord op mijn e-mail! Dankjewel!!

Deze nieuwsbrief komt op je pad omdat je een keer interesse hebt getoond in ‘Reading in je mail’ of in mijn readings voor de Alp d’Huzes (sponsering voor het goede doel). Of misschien hebben we wel een keertje een spirituele dienst geruild. Dat kan ook nog 😉

FEESTWEEK
Van 19 september 2016 tot en met 26 september 2016 heb ik een feestweek gepland. In deze zeven dagen wil ik elke dag een gratis mini reading verloten onder het motto van wie jarig is trakteert! ☺

Gratis MINI READING (meedoen)
Wil je alle 7 dagen kans maken op een gratis mini reading?
Mail dan het volgende naar jolijn@betgen.nl. :
‘Graag wil (voornaam + woonplaats) meedingen naar de gratis ‘mini readings’’
Heb je gewonnen? Dan maak ik dat kenbaar op mijn Facebookpagina https://www.facebook.com/readinginjemail/ op de zeven dagen na 21:00 uur en ik zal je een e-mail sturen als je gewonnen hebt zodat het bericht je bereikt 😉

Ik heb gekozen voor een voornaam + plaatsnaam omdat ik voel dat niet iedereen met voor en achternaam genoemd wil worden op facebook. Omdat ik al voor bijvoorbeeld drie Bianca’s, twee Jeanines, twee Carolina’s, twee Moniques en twee Nancy’s heb geschreven vraag ik ook naar je woonplaats. Ook omdat ik erg nieuwsgierig ben uit welke steden jullie komen ☺.

De mini reading is te verzilveren op een voor jouw gewenst moment (vanaf dat moment streef ik ernaar om de mini reading binnen14 dagen voor je te schrijven).

3 AANBIEDINGEN

In de week van 19 t/m 26 september wil ik je de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van één of meer van de volgende 3 aanbiedingen:

Je mag de readings op een eigen gewenst moment inplannen.
Na de aanvraag streef ik ernaar om de reading binnen 14 dagen te schrijven 😉

Aanbieding 1:

2 readings +1 reading gratis ( Van 105 euro voor 70 euro)
(Hierbij maakt het niet uit of je persoonlijke readings en/of (een) kind reading(s) wil ontvangen. Je mag zelf de readings inplannen).

Aanbieding 2:

Reading + gratis mini reading (Van 42,50 euro voor 35 euro)

(Hierbij maakt het niet uit of je een persoonlijke reading of kind reading wil ontvangen. Je mag zelf de readings inplannen).

Aanbieding 3:

3 mini readings + 1 mini reading gratis (Van 30 euro voor 22,50 euro)

(Je mag zelf de mini readings inplannen wanneer het goed voelt voor jou om te ontvangen).

Tot slot wil ik je nog bekend maken met de actie Vindersloon (2 mogelijkheden)

VINDERSLOON

Mogelijkheid 1
Wanneer je iemand vindt die een reading bij mij aan wil vragen (ook voor de mini-reading) dan mag je die persoon jouw naam + e-mail adres laten noemen binnen zijn/haar aanvraag zodat jij een gratis mini reading van mij mag gaan ontvangen.

Mogelijkheid 2

Wanneer je een persoonlijke reading wil ontvangen of een kind reading en je vindt nog iemand die dit ook wil, dan mogen jullie de readings ontvangen voor 25 euro per stuk i.p.v. 35 euro per stuk.
Je mag de reading hierbij op een zelf gewenst moment verzilveren.

Ik geniet ervan als mensen via via bij mij terecht komen en ik uit graag mijn dankbaarheid door iets terug te doen. Het scheelt mij weer reclame maken ☺ Twee vliegen in één klap. Inmiddels heb ik mijn baan in loondienst gestopt zodat ik meer ruimte voor mezelf creëer om nog meer te kunnen gaan schrijven. Ook maak ik ruimte voor mijn andere passie als Remedial Teacher om mensen te helpen bij het rekenen.

De deuren staan open om te geven en te ontvangen ☺ Hoe wordt het nog mooier dan dit?

Ik wens je al het goeds! Ik hoor het graag als je wil dat ik (weer) voor je ga schrijven. Met alle liefde!!! Lijkt mij leuk!

Liefs Jolijn Betgen

www.readinginjemail.nl

https://www.facebook.com/readinginjemail/

Ps. Het kan zijn dat je dit nu leest en niet op deze nieuwsbrief zit te wachten. Stuur mij dan even een e-mail in antwoord op deze e-mail dat je geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen 😉 Alles is goed!