Nieuwsbrief juni 2017

Lieve lezer 20-06-17,

Aanstaande zondag krijg je de gelegenheid om een verkorte sessie (30 min.) Acces BARS te ontvangen.

Ik ben te vinden op de huiskamerbeurs bij Ladonna (www.ladonna.nl) van 12:00 – 17:00 uur.

Kom je ook?

Voor 15 euro bied ik je de mogelijkheid om het te beleven 🙂

Access BARS

Mijn ervaring met Access BARS is dat ik door handaanrakingen op het hoofd de dingen die je beperken in je leven om het leven te leven dat jij graag wil, uit je systeem te krijgen wat weer nieuwe mooie mogelijkheden kan creëren.

Je hoeft niet de beperking te weten om deze als het ware op te kunnen lossen, het gene wat ik nodig heb is je toestemming om dingen voor je te shiften en je mogelijkheid om te kunnen ontvangen en iets nieuws te willen toelaten J.

Op zijn minst rustgevend en ontspannend en op zijn meest levens veranderend zoals de vrouw het ervaarde die gister bij mij was voor de 2e keer Access BARS. Mooi hoor!!!

CHAT

Steeds meer mensen komen in aanraking met het clearing statement van Access Conciousness. Het clearing statement is een tool die ik ook gebruik tijdens een Access BARS sessie om de dingen (die op verzoek of n.a.v. wat ik mij gewaar wordt) verzacht en/of losgelaten mogen worden (bijv. zorgen/emoties/onrust/onzekerheid/frustratie enz.).

Een voordeel van een Chat is dat het op afstand kan en dat je direct ook inbreng kan hebben tijdens je eigen helingsproces. Iedereen heeft momenten dat hij/zij even iets als zwaar kan ervaren en het kan fijn zijn om daar verlichting in aan te brengen. Mijn ervaring is dat er van alles mogelijk is om te bereiken wanneer je de zwaarte van dingen afhaalt en je je beperkingen opzij kunt zetten. De chat kan je hierbij helpen 😉 Je geloof en vertrouwen in dit proces heeft invloed op je mate van ontvangen en de dingen die je bij jezelf positief in beweging kan zetten.

Een chat van 30 minuten kan via Facebook d.m.v. typen maar ook d.m.v. een videochat (wat mijn voorkeur heeft). Inplannen kan onder schooltijd op basis van beschikbaarheid tussen 11:00 en 11:45 uur & 13:30 en 15:00 uur. Behalve op woensdagmiddag.

Een investering voor een Chat bedraagt 20 euro .

CADEUABON en KORTING

(ook met terugwerkende kracht)


Nieuwe klant door jou!

Wanneer je mij helpt aan een nieuwe klant dan kun je bij mij een cadeaubon ontvangen ter waarde van 10 euro. Je mag zelf beslissen voor welke dienst je deze cadeaubon wil verzilveren en wanneer. Wanneer je bijvoorbeeld 3 nieuwe klanten mij laat vinden dan kun je 3×10= 30 euro aan cadeaubonnen ontvangen.

Om het overzicht voor mij te bewaren wat je aan cadeaubonnen mag ontvangen, kun je mij hier een cadeaubon verzoek over sturen zodat ik voor je in actie zal komen. Vervolgens ben je vrij om de cadeaubon zelf te houden of weg te geven. Wat mij betreft mag dit ook doorgegeven worden aan de nieuwe klant. Dit is helemaal goed 😉 Mocht je iemand al eerder naar mij verwezen hebben, laat het dan even weten. Ik werk met terugwerkende kracht om het zuiver voor jullie allemaal te houden J Dat voelt goed voor mij! Let me know!!!

Een cadeaubon stuur ik op naar je huis.


Bericht in het gastenboek

Het ontvangen van een berichtje in het gastenboek vind ik erg fijn! Zo fijn zelfs dat ik er graag als dank een cadeaubon van 10 euro voor wil geven.

Heb je al een keer geschreven in mijn Gastenboek en wil je graag de 10 euro gaan ontvangen. Laat het mij weten want dan kan ik alsnog de 10 euro cadeaubon aan je opsturen naar je huisadres.


CADEAUBON voor een ander

Het is mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen waarbij ik de cadeaubon naar je huisadres op zal sturen. Je kan kiezen voor een neutrale cadeaubon met een geldwaarde erop of een cadeaubon voor een bepaalde sessie of dienst.

Ik wens je al het goeds en alvast een hele mooie start van de zomer!

Liefs Jolijn Betgen

jolijn@betgen.nl

info@readinginjemail.nl

info@barsvoorkids.nl

www.readinginjemail.nl

www.barsvoorkids.nl