Nieuwsbrief februari 2017

Lieve Lezer,

Het jaar 2017 is inmiddels begonnen en er is van alles in beweging ☺
De processen lijken zich steeds sneller te vormen. Het voelt alsof ieder zijn eigen intuïtie zich steeds wat sterker laat horen. Om bepaalde dingen lijken we niet meer heen te kunnen en eist min of meer onze aandacht op. Het kan voelen alsof je wordt gedwongen nieuwe keuzes te maken en achter je te gaan laten wat niet meer past. Om iets achter te laten wat je gaat helpen om als het ware op den duur iets nieuws ,iets beters of iets mooiers te verwelkomen! ☺

Hoe kan het nog mooier dan dit? & Wat is er nog meer mogelijk?

Gratis mini reading ter waarde van 15 euro ☺
Graag wil ik je laten weten dat ik (al eerder) iets bedacht heb om meer mensen te gaan bereiken waar je zelf van kan gaan profiteren ☺
Ik heb (toen) bedacht dat wanneer je iemand in je omgeving vindt die wel één van mijn geschreven readings wil ontvangen, dat je van mij een gratis mini-reading ontvangt.
Deze kun je ontvangen door de betreffende persoon te vragen jouw naam door te geven bij zijn/haar aanvraag.

N.B. Ik heb mijn prijs voor een mini reading per 01-01-17 aangepast omdat dit meer klopt voor mij. Ze werden ook steeds langer :-p

Reading nog te verzilveren…
Inmiddels zijn bijna alle readings verzilvert na de acties van mijn 1-jarig bestaan van ‘Reading in je mail’. Mocht je nog niet je reading verzilvert hebben dan is dat geen probleem. Vraag hem aan wanneer het voor jou goed voelt 😉

NIEUW mini Kind-reading (naar aanleiding van een vraag) 20 euro
Graag wil ik ouder en kind of volwassene en kind nog gerichter kunnen helpen als hier behoefte aan is. Door een vraag te laten stellen kan ik heel gericht schrijven en ideeën aandragen. Binnen de reading.
Ik heb vanaf 2000 gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18. Op kinderdagverblijven, basisscholen, VO, MBO’s en HBO. Ik heb mij afgestemd op elke leeftijd en ik heb de bijbehorende uitdagingen bij kinderen ervaren. Voor een mini Kind-reading vraag ik 20 euro en de lengte is een half tot 1 A4tje volgeschreven ☺

ACTIE: Mini reading gratis weggeven      Geef je op bij interesse via jolijn@betgen.nl 😉
Graag wil ik nog meer zaadjes planten (denkbeeldig) en daar wil ik graag hulp bij gebruiken. Mijn idee: ik ga namen verzamelen (voornaam, achternaam + woonplaats) van de mensen die wel aan iemand een mini reading zouden willen weggeven. Ik zie het als volgt voor me: bij interesse om een reading weg te willen geven mag je mij een e-mail sturen met daarin: interesse mini reading weggeven, (+voornaam, +achternaam + woonplaats). Ik maak dan een lootje aan met je naam erop. Wanneer ik voel dat het een moment is dat ik wat wil weggeven (trigger vanuit mijn intuïtie) dan trek ik een lootje. Ben jij dat? Dan stuur ik je een e-mail dat je een mini reading mag weggeven. Op dat moment mag jij voelen/bedenken aan wie je de mini reading wil weggeven en mag je mijn e-mail adres aan diegene doorgeven. Vervolgens mag de gelukkige mij een e-mail sturen met daarin je naam vermeld en dan weet ik ook meteen dat diegene mij toestemming geeft om voor hem/haar te mogen schrijven. ☺ Ik vind het nu al leuk! :-p Ik hang er geen frequentie of tijd aan om het vrij te laten wanner het mag ontstaan. Het geeft ook weer openingen voor de kosmos om iemand te kunnen bereiken op een bepaald moment ☺ Nice! Ik ben benieuwd!
Ik wil de winnaars ook bekend gaan maken op https://www.facebook.com/readinginjemail/ & op mijn website onder het kopje NIEUWSBRIEVEN.

BARS en kinderen
In juli 2016 en september 2016 heb ik een BARS-class gevolgd waarbij ik heb geleerd BARS behandelingen te kunnen geven. Inmiddels heb ik aan vrienden en familie BARS-sessies gegeven en aan een aantal kinderen. Vanaf februari 2017 ga ik kind en ouder uitnodigen om in Almere, Bars sessies te kunnen ontvangen. Ik heb al een heel lijstje van kinderen die ik hiervoor wil gaan uitnodigen. Mocht je interesse hebben in een traject van 3-5 sessies (20-30 minuten per sessie) voor je kind en ben je bereid om ook je ervaringen met mij te delen die later gebruikt kunnen worden voor reclamedoeleinden, laat het mij dan even weten 😉
Voor de behandelingen zal ik een vergoeding gaan vragen die lager ligt dan de gebruikelijke 30 euro die een BARS sessie bij een kind kost bij mij. Mocht je voor jezelf een BARS-sessie willen dan is dat ook mogelijk mits ik hier de ruimte voor heb. Mijn focus met BARS ligt meer op kinderen en BARS omdat ik op dit stukje een roeping voel ☺

Zakelijke rekening
Vanaf nu gaan de betalingen via mijn zakelijke rekening (zelfde rekeningnummer) waarbij het niet meer t.n.v. J. Betgen is maar t.n.v. Reading In Je Mail. ☺ Ik voel me trots! Ook ben ik nu te vinden op de Kamer van Koophandel ☺

Vragen stellen (tool van Acces Conciousness)
Wist je al dat je van alles kan vragen aan het universum en dat je daarmee antwoorden kan uitlokken op je vragen? Wist je dat het niet nodig is om direct antwoord te krijgen op wat je vraagt? Wist je al dat vragen je kunnen helpen om voor jezelf meer duidelijkheid te krijgen en/of iets voor jezelf te creëren ?

Bijvoorbeeld…

*Wat is er voor nodig om financiële vrijheid te genereren?
*Wat weet ik nu nog niet dat als ik het zou weten dat dit een stuk meer gemak met zich meebrengt voor mij?
*Wat kan ik doen om mezelf op te vrolijken?
*Wat is er nog meer mogelijk?
*Wat voor moois komt er vandaag op mijn pad?
*Wat is datgene wat ik het allerliefste wil voor mezelf?
*Welke keuze zal voor mij het beste uitpakken?

Je kunt van alles vragen, wat je maar wil 😉 Tip: begin met een woord ‘wat’ of ‘welke’ om het lekker open te houden.

En de antwoorden?….
Daar hoef je niet op te wachten ☺ Ze komen vanzelf tevoorschijn op manieren die je misschien niet verwacht. Je intuïtie helpt je om de antwoorden die op je pad komen te ontdekken en te ontcijferen 😉 Dus soms even de denkknop uit en de voelknop aan!

Ik merk nu steeds vaker dat ik vragen gebruik binnen mijn reading. Dit doe ik bewust omdat ik de kracht van het vragen stellen ken 😉 Het brengt processen in beweging.
Wil je nog meer kant en klare vragen? Kijk dan eens op de website van Merlijn Wolsink waar ook informatie over BARS staat:
http://handsonaccess.nl/gratis-magische-inspiratie-vragen/greatis-vragen-header/
Dit is een link waar je je voor aan kunt melden en waarbij je een hele lijst krijgt met voorbeeld vragen die je jezelf kan stellen 😉

Heb je nog vragen, tips en ideeën voor ‘Reading in je mail’, dan verneem ik ze graag! 2017 word het jaar van het uitbreiden van verbindingen en voor het ontkrachten van de dingen die je (onbewust) tegen kunnen werken ☺

Welke bijdrage mag ik zijn binnen de processen die mensen doorlopen?

Ik wens je al het goeds! Op een interessant, mooi, liefdevol leven met groei!

Liefs Jolijn Betgen

www.readinginjemail.nl
https://www.facebook.com/readinginjemail/