Nieuwsbrief april 2017

Lieve lezer,                                                                 11-04-17
 
Vandaag is het Volle maan! Een mooi moment om met deze krachtige energie mijn nieuwsbrief de deur uit te sturen en hem door Nederland heen te zenden 🙂
 
Ik wilde al eerder mijn nieuwsbrief sturen maar mijn laptop deed raar. Ik kon ineens niet meer bij mijn mail en dacht er is vast een reden voor.
Ik ben nu blij dat ik gewacht heb, want er is mij inmiddels weer wat meer helder geworden over wat ik naast het schrijven van readings in het leven wil roepen! 🙂
 
Sinds april zijn mijn beide kinderen naar school en ik heb nu zoveel meer tijd en ruimte gekregen! J Graag wil ik met jou mijn aanvullende diensten delen en wie weet maakt het idee je blij en wil je er wel iets mee! 🙂
 
ACCESS BARS &  READING CHAT
 
Access BARS
Ik heb in februari via een ingeving een massagetafel gekocht en ik heb deze in gebruik genomen om Access BARS sessies te geven. Access BARS is een soort hoofdmassage die op zijn minst fijn en ontspannend aanvoelt en op zijn meest je hele leven verandert. Ik kreeg net een berichtje van een vrouw die gister bij mij is geweest en die is er helemaal blij van geworden. Leuk hoor! Tijdens de sessie praatte ze over wat issues waarbij ik wat clearings uitvoerde. Ze vertelde dat er al wat dingen verandert zijn (minder heftig) binnen de issues die ze had. Echt zo gaaf! Ik heb zelf ervaren door het ontvangen van Access BARS dat ik dingen minder moeilijk maak voor mezelf dan het hoeft te zijn en dat geeft zoveel meer rust en ruimte in mijn lijf! J
 
Voor degenen die het zelf willen ervaren en bereid zijn om ervoor naar Almere te komen…
 
ik geef Access BARS sessies van maandag t/m vrijdag om 9:30 uur (eventueel in overleg ietsje vroeger of later qua starttijd).
Ik heb nu 4 sessies in april gegeven waarbij het mij niet gelukt is om binnen het uur te blijven, haha. Daarom trek ik er vanaf nu 75 minuten voor uit i.p.v. 60 minuten 😉
In de maanden april en mei voelt het goed om er 35 euro voor te vragen en vanaf juni vraag ik een investering van 60 euro voor 75 minuten.
Je krijgt dus nu nog de kans om voor een bescheiden prijsje Access BARS te komen ervaren. Voelt het goed, kom met een voorstel voor een dag en tijd en ik kijk of er nog een plekje vrij is 😉
 
Reading chat
Naast Access BARS kan ik nu ook een reading-chat inplannen. Ik heb laatst spontaan aan iemand een reading chat aangeboden en dat was mij zo goed bevallen dat ik dacht, dat wil ik nog veel meer gaan doen! Lang geleden dacht ik er al over na, maar toen was de tijd en ruimte er nog niet, maar nu wel! 🙂
Tijdens de reading chat kunnen we chatten via Facebook en kan ik vertellen wat ik hoor en voel bij jou. Ook kan ik  wat clearings uitvoeren d.m.v. het clearingsstatement van Access Conciousness als je dat wil. Als ik merk dat iets je blokkeert of in de weg lijkt te zitten dan stel ik voor wat clearings bij je te doen. Er mag komen wat er komt en ik kijk verder wat ik voor je kan/wil en mag betekenen tijdens de chat.
Ik plan er 30 minuten voor in en ik vraag een investering van 20 euro van jou.
 
Een reading chat is in te plannen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11:00 -11:30 uur en/of van 13:45-14:15 uur.
 
Behoor je tot de eerste 5 mensen die een reading chat aanvraagt dan mag je de reading chat voor 10 euro ontvangen  i.p.v. 20 euro. Ik vind mijn ingeving helemaal leuk! 🙂
 
Open huis bij Ladonna
En verder blijf ik readings schrijven en sta ik op zondag 30 april ’s middags in Almere op de spirituele huiskamerbeurs van de winkel Ladonna om Access BARS sessies te gaan begeleiden aan ouder en kind die het aan elkaar willen geven :-).
http://www.ladonna.nl/workshops.
Morgen krijg ik een moeder en dochter bij mij die ik ga begeleiden om Access BARS aan elkaar te geven. Dit is zo genieten om te zien! Ik hou er van om te zien dat ouder en kind de volle aandacht voor elkaar hebben en elkaar ook helpen om goed in het vel te zitten en eventueel aanwezige stres kunnen verminderen! 🙂
Lekker relaxen!  
Morgen mag ik ook weer zelf Access BARS ontvangen van mijn Access BARS uitwissel vriendin! 🙂 Ik heb er zin in omdat ik er zo blij en ontspannen van word! 🙂
 
Mocht je het interessant vinden…
Ik heb een website over Access BARS waar je nog het één en ander kan lezen 😉
www.barsvoorkids.nl. maar ook BARS voor volwassenen met of zonder kind 😉
 
Love my life! Ik hoop dat jij ook minstens zo kan genieten als ik op dit moment geniet!
 
Heel veel liefs,
 
Jolijn Betgen
 
jolijn@betgen.nl
info@readinginjemail.nl
info@barsvoorkids.nl
 
www.readinginjemail.nl
www.barsvoorkids.nl