Gastenboek Persoonlijke Reading

“Dag lieve Jolijn,

Wat een mooie Reading – dank je wel!

Zeer herkenbaar op alle punten en de Reading geeft mij niet alleen weer extra inzichten in mijzelf, maar ook een extra ‘push’ om zélf wat bewuster aan stukken te werken.

Ik lees je Reading nog een paar keer deze week, moet even alles beetje op mij in laten werken – indien ik nog vragen heb, kom ik graag bij je terug!

Hartelijk dank en een fijne dag,

Anoniem”

“Beste Jolijn, Onwijs bedankt voor de prachtige Reading . Ik heb er zeker wat aan … en idd is op t moment alles veranderd waardoor wat ik wil opeens ook anders lijkt maar de Reading geeft me handvatten hoe ik verder wil… Ik weet idd wel al veel en experimenteer graag maar deze bevestiging is reuze fijn op momenten dat je twijfelt of dit nog hetzelfde is als wat ik oorspronkelijk wou Nu alle omstandigheden veranderd zijn. Bedankt dat u deze Reading met zoveel zorg heeft uitgewerkt … ,Nymphia”

“Lieve Jolijn, je hebt voor mij een Reading geschreven. Ik was er echt even stil van! Super hoe herkenbaar en kloppend. Het heeft me aan het denken gezet en gaf me zeer veel positieve energie! Ik ben er heel blij mee! Groetjes Suzanne”

“Lieve Jolijn, ik heb van jou een mini-reading ontvangen. Je had de koe bij de horens en de impact van de reading is alles behalve ‘mini’. Ongelofelijk wat woorden teweeg kunnen brengen, zo treffend! dank je wel ♥ Laura”

“Lieve Jolijn, Bedankt voor de (alweer 2e) fijne, herkenbare, duidelijke en overzichtelijke reading die je voor me hebt geschreven. Je schrijft pakkend en opbouwend waarin het positieve naar boven komt en blijft hangen! En, ook weer op meerdere momenten is terug te lezen als er weer een handvat gezocht wordt. Liefs, Marcella”

“Lieve Jolijn , hartelijk bedankt voor de bijzondere reading, ik herkende er veel in.Ik zal er zeker iets mee gaan doen, groetjes An”

“Lieve Jolijn, Bedankt voor de mooie reading.Echt bijzonder wat je weet te vertellen met alleen mijn naam. Ik kijk nu uit naar de verslagen van mijn kinderen.Je bent een heel bijzonder persoon Jolijn. Lieve groet Bianca”

“Lieve Jolijn Ik wil jou bedanken voor jouw mooi reading in mijn mail. Je schrijft op een mooie en duidelijke manier. En het is ook leuk dat je altijd even weer terug kunt lezen in de mail wat er ook alweer in staat. Soms zie je dan net even weer een nieuwe zin die de aandacht op eist. Waarmee je dan weer aan de slag kan. Heel erg bedankt voor jou mooie lieve en krachtige woorden. Liefs Quirina”

“Lieve jolijn. Super bedankt voor je mooie reading. Elke dag na een reading denk ik ja nu rust dat heeft jolijn gezegd. Dank je wel lieverd hoop je snel te zien . Liefs karin”

“Prachtige reading mogen ontvangen van jou. Ik zal het goed in mij opnemen. Lieve groet harma”

“Lieve Jolijn, de woorden uit mijn reading zijn, even kort door de bocht, `help`en wat mij betreft ook `me-time` en daarmee plaats je mij in het nu. Mijn voelsprieten voor anderen zijn enorm maar dat is tevens ook mijn valkuil. Dank je voor het mij helpen herinneren aan het feit dat niks doen ook iets kan betekenen. Voor anderen maar vooral voor mij. Liefs Frederike”

“Lieve Jolijn, Toen ik jou sprak over een reading, voelde het meteen goed. Ik was verrast over de inhoud van de uitgebreide reading. Jij gaf mij ontzettend veel informatie door; informatie om over na te denken en inzichten, waarmee ik verder kan. Ik kreeg een enorm mooi verslag, waarin jij de essentie heel duidelijk hebt verwoord. Heel erg bedankt voor deze schitterende reading. Je bent een bijzonder mens. Heel veel succes met dit mooie werk. Lieve groet, Sonja”

“Lieve Jolijn, ‘rust’ was niet wat ik dacht nodig te hebben. Er is juist werk aan de winkel! Daarom was jouw reading zo waardevol; het maakte me bewust van iets dat ik veel meer moet doen. Tijd nemen om te voelen waar ik ben, in al die ontwikkeling. Want dat loopt ondertussen wel door, ook als ik me er niet druk over maak! Dankjewel, ik heb je verhaal pas een keer of dertig gelezen en ik overweeg er behang van te laten maken Xxx Claudia”

“Hallo Jolijn, De reading die jij voor mij hebt geschreven raakten de kern van mijn leven. Het was treffend en de tips lees ik soms nog eens door als ik bijna in mijn oude patronen dreig te vervallen. En dat helpt mij de juiste weg te blijven volgen. Ik wens je heel veel succes. Veel liefs Elizabeth”

“Lieve Jolijn, Kon mij erg vinden in de reading, toevallig kwam dit ook al naar voren bij een handlezing laatst. Ik heb er veel aan en zal ook zeker “jouw raad” opvolgen. Het lukt al aardig en merk dat ik er blijer word. Erg bedankt. Zal je zeker bij anderen aanraden en over een tijdje nog eens een reading aanvragen. Dank je wel. Tessa”

“De Reading die ik van je heb mogen ontvangen, was prachtig en spot on. Het gaf mij weer stof om over na te denken en weer mee aan de slag te gaan. Heel gaaf dat je nu officieel je eigen praktijk hebt. Gefeliciteerd en veel succes. Het is je gegund. Carolina”

“Heel veel succes met je site Jolijn! Je readings zijn altijd raak en gaan over de thema’s waar ik op dat moment mee worstel. De boodschappen zetten aan tot actie, omdat ik dan precies de zere plek ‘zie’ waaraan je kunt werken. De adviezen in je teksten zijn heel bruikbaar. Na een reading heb ik het gevoel weer verder te kunnen met mijn ontwikkeling. Nog een keer bedankt daarvoor!! Veel liefs Miranda”

Nog wat anonieme reacties…

“Jeetje Jolijn. Wat schrijf je de dingen treffend op. Ik kan me er helemaal in vinden. En…….ik ben ermee bezig. Ik laat het even bezinken.”

“Lieve Jolijn, Bedankt voor je mooie bericht…het is echt bizar! Ik ben door een psycholoog hier ook op gewezen! Ik herken mijzelf hier helemaal in! Ik weet nog niet helemaal goed hoe ik het moet aanpakken maar dat er iets moet veranderen is wel duidelijk!  Heel erg bedankt voor je tijd en je mooie bericht!”

“Hallo Jolijn, Dank je voor de reading, het ontroerde mij toen ik het las, het komt binnen en raakt. Ik zal het regelmatig lezen om mijzelf steeds weer te herinneren wat mijn leerpunten zijn naar mijzelf toe. Ik ben al een eind op weg……de weg is nog langer.”

“Lieve Jolijn, wat een fijne, interessante, waardevolle, liefdevolle en zeer geruststellende reading heb je mij gegeven! Ik ben je zó dankbaar, voor deze inzichten en handvatten, ik kan er echt wat mee!! Hiermee heb je me absoluut geholpen om vol goede moed en positiviteit het nieuwe jaar in te gaan.”

“Liefste Jolijn, Zeker heb ik hem binnen gekregen! Ik “durfde” hem eerst niet open te maken, was een beetje bang voor de confrontatie….Natuurlijk gelezen uiteindelijk. En jeetje, wat ben jij goed! Wat je beschrijft is precies zoals ik ben en waar ik mee worstel. Ik kan bij mezelf goed een spiegel voorhouden of naar mezelf kijken op de manier waarop de ander me op dat moment ziet. Valkuil hiervan is dat ik soms aan mezelf twijfel of mezelf achterstel. Jouw reading was voor mij dan ook erg ondersteunend! Ik heb hier wat aan omdat door jouw reading te lezen, ik kracht ontleen aan jouw woorden om bepaalde keuzes te maken of situaties te accepteren zoals ze zijn. Ik ben wel iemand die de tijd nodig heeft om situaties of dit soort teksten of bepaalde gesprekken echt goed tot me door te laten dringen. Ik zal je reading dus nog vaker lezen om het geheel echt goed tot me door te laten dringen. Ik heb het wel met tranen in mn ogen zitten lezen (positief!) omdat ik hierdoor een bevestiging krijg om te kunnen zijn wie ik ben en dat dat ook mag! Dank je wel lieve Jolijn! Ik vond dit erg waardevol!”

“Lieve Jolijn, onwijs bedankt!! Ik ga hem nog een paar keer lezen om alles tot me door te laten dringen, maar nu, na de eerste keer lezen, staan er zeker veel herkenbare dingen in.”