Gastenboek Kindreading

“Hoi Lieve Jolijn,

Dank voor de kindreading die je me stuurde.

Het verhaal is zeer treffend en heb het goed op me laten inwerken. Het planbord hangt inmiddels en ook laten we haar meer vrij en haar eigen ding doen. En dat lijkt te werken.

Minder confrontaties en meer duidelijkheid voor ons allemaal.

Dus nogmaals heel hartelijk dank, ik ben er blij mee.

Liefs en een fijne dag,

Brenda”

 “Lieve Jolijn, super bedankt voor de reading! Wauw, je sloeg de spijker echt op zijn kop. Niet alleen heb ik meer inzicht gekregen over mijn zoontje maar vooral over mijzelf en hoe ik er in sta. Het bevestigd een heleboel over hoe mijn zoontje soms op mij reageert en geeft mij handvaten over hoe ik hem daarbij kan begeleiden. Vandaag al meteen een heel mooi moment op dat punt met hem beleefd. Nogmaals heel veel dank, deze reading is voor mij goud waard! Lieve groetjes, Anne”

“Lieve Jolijn Wauw!…… stil ervan met dikke tranen van erkenning… Dit is De bevestiging die ik hard kon gebruiken … Dit is helemaal onze jongen ten voeten uit en toevallig waren we samen aan t tekenen begonnen en dat werkt idd heel goed. Dit is zooooo “spot on ” Dank je wel voor de super Reading en de tijd en moeite die je erin gestoken hebt. Maar was t zeer zeker waard. Dank je wel lieve Jolijn .. je kan hiermee zooooveel mensen en kinderen helpen wat n mooie gave heb je en voor anderen …dit is een echte aanrader want wie weet t beter dan je kind zelf die via Jolijn je de weg wijst. Super! Xxx Liefs Nymphia”

“Lieve Jolijn, erg bedankt voor de treffende kind-reading die ik van je ontving. Het geeft me heel veel inzichten over ons als gezin maar vooral ook over mijn rol daarin. Hier kan ik echt mee aan de slag. De reading was als een spiegel. Ook al had ik nooit bewust nagedacht over de dingen die in de reading verteld werden; ik voelde wel gelijk dat het helemaal klopte wat je schreef. Heel fijn! Dank je wel daarvoor. Je bent heel goed in wat je doet en ik wens je al het goeds. Liefs Chanthal”

“Beste Jolijn, Dank je wel voor de uitgebreide reading. Ook fijn dat je deze zo snel hebt kunnen doen. Ik vond het fijn om wat meer inzicht in mijn zoontje te krijgen en kan er zeker mee verder ,Myrte”

“Lieve Jolijn, Ook de readings van allebei mijn kinderen waren erg herkenbaar en bijzonder.Ik ga er zeker wat mee doen.Je doet echt prachtig werk.Nogmaals dank je wel. Lieve groet Bianca”

“Lieve Jolijn! Nadat ik de Reading had ontvangen, hebben mijn moeder en ik heel hard gehuild en niet om negatieve redenen, maar omdat het zo de spijker op z’n kop sloeg… Hoe bijzonder is het dat je je kind leert kennen via iemand die je kinderen nog nooit ontmoet heeft… En nog elke keer als ik ze terug lees, ben ik weer overdonderd… Ik heb er zoveel aan gehad, nogmaals, dank je wel! Liefs natasja”